keto, perlan, bagel Keto Perlan bagel ohje salty

Keto Perlan bagel

Sulata mikrossa mozzarellajuustoraaste ja tuorejuusto. Vatkaa sulaneiden juustojen sekaan munat yksitellen.

Lisää pofiber ja leivinjauhe.

Vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina 8 osaan.

Pyöritä taikinasta tankoja märin käsin, yhdistä tankojen päät jotta tulee rinkula.

Voitele rinkulat munalla ja käytä ne siemenseoksessa.

Painele siemenet kiinni taikinaan.

Paista 200° n.15-20min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1058 kJ / 100 g
Proteiini 17,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 18,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %