sepin, jauhelihakastike Sepin jauhelihakastike ohje salty

Sepin jauhelihakastike

  • Pilko sipuli.

  • Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä.

  • lisää jauheliha ja paista.

  • kun jauheliha kypsää, mausta mielesi mukaan, esim paprikajauhe, suola, ruohosipuli ja laita tomaattimurska pannulle ja sekoita.

  • lisää creme bonjour ja sekoita.

  • lisää lopuksi ketsuppia ja sekoita ja valmista on.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal / 100 g
Energia 721 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 14,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %