sepin, jauhelihakastike
Sepin jauhelihakastike ohje
salty
sepirott
Sepin jauhelihakastike
Pilko sipuli.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä.
lisää jauheliha ja paista.
kun jauheliha kypsää, mausta mielesi mukaan, esim paprikajauhe, suola, ruohosipuli ja laita tomaattimurska pannulle ja sekoita.
lisää creme bonjour ja sekoita.
lisää lopuksi ketsuppia ja sekoita ja valmista on.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal / 100 g
Energia
721 kJ / 100 g
Proteiini
6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,2 g / 100 g
Rasva
14,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,6 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %