Riko neljä munaa ja vatkaa ne käsivispilällä.
Sulata 100 g voita ja lisää se jugurtin kanssa munien joukkoon. Sekoita.
Mittaa kuivat aineet ( paitsi 0,5 dl makeutusta ja kaneli) eri kippoon ja sekoita ne.
Lisää sekoitetut kuivat aineet muna-jugurttiseokseen. Sekoita esim puulastalla.
Anna taikinan hetken aikaa levätä.
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Ota uunipelti ja leivinpaperi. Laita hieman öljyä leivinpaperille ja kostuta kädet.
Ota puolet taikinasta ja levitä se paperin päälle, ihan kostutetuin käsin litistelemällä.
Laita päälle huoneenlämpöistä voita ja ripottele päälle kanelia ja makeutusainetta. Voit halutessasi jauhaa karppisokerin tomusokeriksi blenderissä ensin.
Rullaa sitten taikina samalla tavalla kun rullaisit kääretortun.
Leikkaa sitten varovasti veitsellä paloja niin että tulee kolmion muotoisia.
Riko viimeinen muna ja voitele pullat sillä.
_ Paina vasta sitten kostutetuin sormin pullien keskeltä jotta saavat korvapuustimaisen ulkonäön.
Paista uunissa 175 asteessa noin 20min tai kunnes ovat saaneet riittävästi väriä. Itse jouduin välillä kääntämään pellin jotta paistui kaikkialta yhtä tummaksi.
Anna pullien hieman jäähtyä ja ripottele päälle halutessasi karppisokerista jauhettua tomusokeria. Tarjoile kahvin kera heti tuoreena ja laita osa pakastimeen niin saat sieltä helposti sulamaan otettua kuin vastaleivottua pullaa <3
Ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.com