ripsun, täytetyt, paprikat Ripsun täytetyt paprikat ohje salty

Ripsun täytetyt paprikat

Ainekset 2 annosta

Pilko pepperonit pieneksi kuutioksi. Leikkaa sulatejuustosta ohuita siivuja.  Kasaa paprikan sisälle ensin sulatejuusto kerros, sitten pähkinä kerros ja vielä pepperoni kerros. Toista kunnes paprika on täysi. Painele täytteet varovasti ettei paprika halkea.  150 n.25min kiertoilmalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 878 kJ / 100 g
Proteiini 12,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 16,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %