currykanakaalivuoka Currykanakaalivuoka ohje salty

Currykanakaalivuoka

Ruskista kananjauheliha ja sipulit voissa. kaada kookoskerma ja paloiteltu koskenlaskija joukkoon. Lisää mausteet ja vesi, kiehauta. Silppua kaalit melko pieneksi silpuksi ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kaada kastike päälle ja sekoita. Sekoita puolet juustoraasteesta joukkoon ja loput vuoaan päälle. Paista uunissa 170 astetta n.2h

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 447 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %