keto, perlan, pähkinäsuklaa, appelsiini, raakakakku Keto Perlan pähkinäsuklaa-appelsiini raakakakku ohje sweet

Keto Perlan pähkinäsuklaa-appelsiini raakakakku

Pohja: Sulata voi. Lisää voihin mantelijauho, kaakao ja karppisokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Lisää pohjan massa vuokaan ja levitä vuoan pohjalle.

Suklaa-pähkinätäyte Soseuta avocadot. Lisää sekaan karppisokeri, kaakao ja kookoskerma. Sulata miedolla lämmöllä kookosöljy, kaakaovoi ja pähkinävoi. Lisää sulatetut tuotteet avocadoseokseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada massa pohjan päälle ja laita hyytymään jääkaappiin.

Appelsiinitäyte: Raasta appelsiinin kuori ja purista niistä mehut. Sekoita kookoskerma, karppisokeri, appelsiininkuori ja mehu sekaisin. Sulata kaakaovoi ja kookosöljy kattilassa. Sekoita sulanut seos kookoskermaan massaan. Kaada seos suklaa-pähkinätäytteen päälle ja hyydytä jääkaapissa.

Suklaakuorrute: Mittaa kuorrutteen aineet kattilaan ja sulata ne miedolla lämmöllä. Anna kuorrutteen jäähtyä hetki ja lisää se sitten kakun päälle.

Koristele kakku, kun kuorrute on jähmettynyt.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 292 kcal / 100 g
Energia 1223 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 28,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %