fudgemainen, suklaakakku, à, la, avokado FUDGEMAINEN SUKLAAKAKKU à la avokado ohje sweet

FUDGEMAINEN SUKLAAKAKKU à la avokado

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.

Sulata paloiteltu suklaa ja kookosöljy vesihauteessa. Sekoita.

Muussaa avokadot sileäksi tahnaksi sauvasekoittimella.

Kaada sula suklaa avokadon joukkoon ja sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella.

Vatkaa taikinaan ensin kookossokeri ja sitten kananmunat yksi kerrallaan.

Yhdistä loput kuiva-aineet erillisessä kulhossa (mantelijauho, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljajauhe ja suola).

Kääntele kuiva-aineseos lusikalla tai nuolijalla taikinan joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun ~20 x 15 cm:n kokoiseen vuokaan ja paista kypsäksi uunin keskitasolla noin puolisen tuntia. Testaa kypsyys hammastikulla. Kakku on kypsä, kun hammastikkuun ei enää tartu taikinaa..

Ravintosisältö / 100 g

Energia 330 kcal / 100 g
Energia 1381 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,8 g / 100 g
Rasva 24,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %