hirvibolognese, , soppa, , , , ohjeen, mukaan, Hirvibolognese (soppa365 ohjeen mukaan) ohje salty

Hirvibolognese (soppa365 ohjeen mukaan)

Työvaiheet

Kuutioi pekoni. Poista broilerinmaksoista kalvot ja paloittele maksat. Kuori ja kuutioi porkkanat ja sipulit. Hienonna valkosipuli.

Paista pekonia padassa alhaisella lämmöllä niin, että rasva irtoaa. Lisää kasvikset pataan ja kuullota pekonin rasvassa muutama minuutti, kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää broilerinmaksat ja tomaattipyree ja jatka kypsentämistä alhaisella lämmöllä noin 10 minuuttia.

Paista jauhettu hirvenliha kuumassa pannussa öljyssä pienissä erissä, jotta se ruskistuu kunnolla. Lisää jauheliha pataan. Kaada punaviini pataan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.

Lisää lihaliemi, tomaatit ja laakerinlehdet pataan. Irrota persiljasta lehdet ja laita ne tiiviiseen rasiaan jääkaappiin odottamaan. Hienonna varret pataan. Mausta suolalla, pippurilla ja worchestershirenkastikkeella. Anna kastikkeen hautua alhaisella lämmöllä kannen alla 4–5 tuntia. Voit kypsentää kastiketta myös 125-asteisessa uunissa 5 tuntia.Tarjoa hirvibolognese pastan kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja raastettua parmesaania.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 412 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 1,8 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %