keto, perlan, suklaa, kirsikkajuustokakku Keto Perlan Suklaa-kirsikkajuustokakku ohje sweet

Keto Perlan Suklaa-kirsikkajuustokakku

Laita kattilaan vesi, kirsikat ja erytritoli. Keitä n. 10 minuuttia jotta liemi siirappisoituu. Jäähdytä ja soseuta.

Pohja: Pehmennä voi ja lisää siihen mantelijauho, erytritoli ja kaakao. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Juustotäyte: Rouhi tumma suklaa. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Kokoaminen: Laita irtopohjavuuan pohjalle ja reunoille leivinpaperi. Levitä pohja irtopohjavuuan pohjalle ja reunoille. Lisää pohjan päälle puolet juustotäytteestä ja puolet kirsikkasiirapista raitoina, marmoroituna. lisää varovasti loput juustotäytteestä ja loput kirsikkasiirapista jälleen raitoina, marmoroituna.

Paista 150 asteessa n. 1h. Sammuta uuni ja jätä kakku vielä n. 1-2h muhimaan.

Jäähdytä ja tarjoile :-)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 242 kcal / 100 g
Energia 1009 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 22,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %