linssibolognese, , sovellettu, k, ruoka, Linssibolognese (sovellettu K-Ruoka) ohje salty

Linssibolognese (sovellettu K-Ruoka)

Valuta linssit ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.

Kuullota sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki öljyssä kasarissa. Lisää myös porkkanat kuullottumaan. Lisää tomaattisose, juustokumina, kaneli ja paprika ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska. Mausta basilikalla, etikalla, suolalla ja pippurilla. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä (2 dl) ja kaada pannulle. Lisää valutetut linssit ja hauduta kastiketta 5-10 minuuttia kannen alla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 242 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %