Viipaloi kesäkurpitsat pitkittäin ohuiksi siivuiksi. Laita siivut siivilään ja ripottele niiden pinnalle suolaa. Anna 15-30 minuuttia suolan tekeytyä kesäkurpitsoissa. Tämän jälkeen purista kesäkurpitsoista ylimääräinen neste pois. Tämä auttaa ettei valmis lasagne ole vetinen.
Jauhelihakastike: Paista jauheliha voissa pannulla. Lisää valkosipuli ja sipuli, kuullota. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, pinaatti ja vesi. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä n.15min.
Juustokastike: Laita kattilaan kerma ja koskenlaskija sulatejuusto. Anna kiehua sen aikaan, että juusto sulaa ja kastike sakenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasaa lasagne vuokaan. Ekaksi jauhelihakastike, juustokastike ja kesäkurpitsa. Toista sama uudelleen. Päällimmäiseksi vielä jauheliha- ja juustokastike sekä mozzarellajuustoraaste.
Paista uunissa 175° 30-45min. Anna lasagnen levätä ja tasaantua uunista ottamisen jälkeen.