intialainen, kastike, kanalla Intialainen kastike kanalla ohje salty

Intialainen kastike kanalla

Pilko sipulit, valkosipulit ja paprika sekä paloittele broileri. Paista broileria hetki pannulla ja kuullota sitten sipuleita ja lisää joukkoon inkivääri ja kaikki mausteet. Kun kana on kypsynyt lisää tomaattimurska ja sokeri ja kiehauta lisää lopuksi kerma. Sekoita tasaiseksi, peitä kannella ja anna hautua hetki.

Tarjoile riisin tai pastan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 523 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 8,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %