Javascript is required to view this site
kesäkurpitsalassu
Kesäkurpitsalassu ohje
salty
Ipsukkaaaa
Kesäkurpitsalassu
Paista jauheliha, lisää kasvikset pilkottuna. Mausta hyvin!
Lisää tomaattimurska, koskenlaskijat ja kuohukerma.
Leikkaa juustohöylällä ohuita siivuja kesäkurpitsasta.
Lado voideltuun vuokaan jauhelihakastike, juustoraaste, kesäkurpitsat tuossa järjestyksessä. Meidän vuokaan tuli 3 kerrosta, päällimmäiseksi jauhelihakastike ja juustoraaste.
Paista 200°C n. 45min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal / 100 g
Energia
609 kJ / 100 g
Proteiini
9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,9 g / 100 g
Rasva
11,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %