kesäkurpitsalassu Kesäkurpitsalassu ohje salty

Kesäkurpitsalassu

  1. Paista jauheliha, lisää kasvikset pilkottuna. Mausta hyvin!
  2. Lisää tomaattimurska, koskenlaskijat ja kuohukerma.

  3. Leikkaa juustohöylällä ohuita siivuja kesäkurpitsasta.

  4. Lado voideltuun vuokaan jauhelihakastike, juustoraaste, kesäkurpitsat tuossa järjestyksessä. Meidän vuokaan tuli 3 kerrosta, päällimmäiseksi jauhelihakastike ja juustoraaste.

  5. Paista 200°C n. 45min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 609 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 11,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %