karitsan, jauhelihapihvi Karitsan jauhelihapihvi ohje salty

Karitsan jauhelihapihvi

Hienonna salotti- ja valkosipulit. Leikkaa sienet muutamaan osaan. paista sipuleita ja pannussa voissa pari minuuttia. Laita kerma kulhoon ja lisää korppujauhot joukkoon. Lisää muna, sieni- sipulipaistos, sinappi, suola ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä pihvejä. Paista ne voissa kypsiksi, noin 2 min molemmin puolin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal / 100 g
Energia 685 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %