sadunpohjatonpiirakka, mozzarellapinaattipekoni SADUNpohjatonpiirakka mozzarellapinaattipekoni ohje salty

SADUNpohjatonpiirakka mozzarellapinaattipekoni

Ruskista pekonikuutiot pannulla pinaatin kanssa. Sekoita munat, smetana ja juustoraaste kulhossa. Lisää jäähtynyt pekonipinaatti seos kananmuniin ja kaada piirakka vuokaan, lisää pinnalle kirsikkatomaatit. Paista uunissa 200C n. 25-30min, kunnes pinta kullanruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 482 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %