sadunpepperonisipulijalapeno, pitsa SADUNpepperonisipulijalapeno pitsa ohje salty

SADUNpepperonisipulijalapeno pitsa

POHJA: 170g juustoraastetta, 85g mantelijauhetta ja 2rkl maustamatonta juustoraastetta sekoitetaan kulhossa. Lämmitä mikrossa 1,5min. Sekoita ja lämmitä 30sek lisää. Kauli kahden leivinpaperin välissä pellillinen. ESIPAISTA 225C n. 10min.

Levitä tomattipyre esipaistetulle pohjalle, laita pepperonit, sipuli, jalapenot ja lopuksi juustoraaste. paista uunissa, kunnes juusto sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1097 kJ / 100 g
Proteiini 15,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 20,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %