antti, heikkilän, mustikkapiirakka Antti Heikkilän mustikkapiirakka ohje sweet

Antti Heikkilän mustikkapiirakka

Sek. Kananmunat pehmeään voihin. Sek. Kuivat aineet sekaisin, lisää ne seokseen. Levitä mantelijauholla jauhotettuun piirakkavuokaan. Sulata gelatiini kuumaan veteen ja,lisää seos mustikoiden joukkoon. Sekoita huolellisesti ja kaada mustikat piirakkapohjalle. 180 astetta 25min. Nauti kermavaahdon kera. Ohjeesta puuttuu 1 vaniljatangon sisus ja 4 tl gelatiinijauhe.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 273 kcal / 100 g
Energia 1140 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,3 g / 100 g
Rasva 24,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %