Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksi-voiseos voidellun pienen irtopohjavuoan (Ø 18 cm) pohjalle.
Sekoita tuorejuusto, kananmunat ja ranskankerma sekaisin kierrevatkaimella. Siivilöi joukkoon maissitärkkelys ja lisää sokeri sekä maapähkinävoi.
Kaada seos vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Peitä kakun pinta leivinpaperilla 30 minuutin jälkeen.
Jätä kakku jäähtymään sammutettuun uuniin noin tunniksi uuninluukku raollaan, jotta kakun keskiosa ei vajoa. Anna kakun jäähtyä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin siirtämistä. Poista kakku vuoasta vasta täysin kylmänä.
Sulata paloiteltu leivontasuklaa miedolla lämmöllä kattilassa ja valuta ristikkäisiksi raidoiksi kakun pinnalle. Rouhi suolapähkinät ja ripottele kakun päälle. Tarjoa juustokakun kanssa kinuskikastiketta halutessasi.