saduntikkamasala SADUNtikkamasala ohje salty

SADUNtikkamasala

Mausteseos: Inkivääri ja valkosipuli raastettuna,Kurkuma, juustokumina,paprikajauhe, korianteri, suola ja garam masala sekoitetaan 1,5dl jugurttiin. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään ja sekoita puolet seoksesta jugurttiin 1,5dl, jätä maustumaan.

Kastike: Kuullota sipuli voissa.Lisää loput mausteseoksesta ja jatka paistamista hetki.  Lisää tomaattimurska. Grillaa tai paista broilerin fileet ja lisää ne lopun jugurtin kanssa kastikkeeseen. Tuoretta korianteria päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 389 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %