keto, perlan, minttusuklaajuustokakku Keto Perlan Minttusuklaajuustokakku ohje sweet

Keto Perlan Minttusuklaajuustokakku

Pohja: Pehmennä voi. Lisää voin joukkoon mantelijauho, kaakao ja erytritoli. Sekoita aineet tasaiseksi massaksi  palloksi. Laita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle. Levitä pohjan taikina leivinpaperin päälle.

Täyte: Vatkaa kerma. Lisää sekaan tuorejuusto, erytritoli, vanija ja kaakao.

Laita liivatteet kylmään veteen ja liota n.5min. Kuumenna vesi jonka joukkoon lisää liivatteet ja sekoita. Lisää liivate-vesi täytteeseen ja sekoita. Kaada täyte pohjan päälle. Anna olla kylmässä 6h tai mieluummin yön yli.

Kuorrute: Laita kerma ja suklaa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä hiukan ja lisää kakun päälle. Koristele haluamilla koristeilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal / 100 g
Energia 1299 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,2 g / 100 g
Rasva 27,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %