KETOVAIMON PULLAT
4 kananmunaa 1 tl laadukasta suolaa 1 dl kuohukerma 50g sulatettua voita 2 dl Pofiber eli perunakuitua 2 rkl Psyllium 1 tl Ksantaani 1,5 rkl leivinjauhetta 1,5 tl kardemumma 5 rkl erytritolia eli karppisokeria tai muuta makeutusta
Pinnalle: 1 kananmunan keltainen 3 rkl mantelilastuja
Sekoita kulhossa kananmunat ja suola käsivispilällä, mutta ei tarvitse vatkata. Lisää kuohukerma ja sekoita. Sulata voi ja anna sen hetki jäähtyä. Sekoita kananmunaseokseen voi ja sekoita käsivispilällä hyvin sekaisin. Mittaa kuiva-aineet toiseen kulhoon. Yhdistä kuiva-aineet kananmunaseoksen joukkoon samalla nopeasti käsivispilällä sekoittaen. Sekoita vauhdikkaasti sen verran, että kaikki menee sekaisin, älä enempää. Ole nopea. Taikina rupeaa heti turpoamaan ja nousemaan. Anna taikinan seistä muutama minuutti kulhossa.
Tee kostutetuin käsin pyöreitä pullia leivinpaperille ennen uuniin laittoa. Voitele pullat halutessasi kananmunan keltuaisella (ei pakollinen). Ripottele pullien pinnalle esimerkiksi mantelilastuja, mantelirouhetta tai kookoshiutaleita.
Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 15-20 minuuttia. Meillä taikinasta tuli 9 pullaa.