punainen, nakkikeitto Punainen nakkikeitto ohje salty

Punainen nakkikeitto

  1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli ja perunat tai bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet.

  2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia ja nakkeja muutama minuutti välillä sekoittaen.

  3. Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi, liemikuutio sekä paprikasuikaleet. Lisää myös juustokumina, chilitahna ja sokeri. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 51 kcal / 100 g
Energia 220 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %