parmesaani, taco, chicken, , mma, Parmesaani-taco chicken (MMa) ohje salty

Parmesaani-taco chicken (MMa)

Egulle pieni vispaus, sekaan parmesaani, ememntal ja tacomauste sekaan. Sekoitus. Kanan palat (talouspaperilla kuivattuja pinnasta) pyöritellään seoksessa, kuorrutetta kannattaa vähän painella kanoihin. Kypsennetään. Pannulla tai uunissa. Kuorruttaminen toki toimii myös isoille fileille ja ja voi vahvistaa makua ostamalla marinoituja kanasia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 640 kJ / 100 g
Proteiini 21,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,5 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %