parsakaali, fetapiirakka Parsakaali-fetapiirakka ohje salty

Parsakaali-fetapiirakka

– Sekoita mantelijauheet, leivinjauho ja psyllium sekä ripaus suolaa sulatettuun voihin.

– Levitä ne vuokaan. Riittää juuri ja juuri peittämään pohjan. (vuoka oli n.20x30cm) Vuokaa ei tarvitse voidella.

– Esipaista 175 asteessa kiertoilmalla noin vartti, sen verran jotta saa vähän väriä. 

Tavalliseen voi laittaa vaikka 200 tai paistaa hieman pidempään. Varo kuitenkin polttamasta pohjaa.

– Levitä pohjan päälle parsakaalit ja Feta

– Sitten laita munat, kerma, juustoraasteet ja mausteet sekaisin ja levitä päälle.

– Takaisin uuniin kunnes pinta näyttää hyvältä, noin 20minsaa.

– Anna piirakan jäähtyä ja leikkaa vasta sitten paloiksi.

– Syö raikkaan salaatin kera

Ravintosisältö / 100 g

Energia 294 kcal / 100 g
Energia 1224 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 26,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %