keto, perlan, juustoleipä Keto Perlan juustoleipä ohje salty

Keto Perlan juustoleipä

Sulata mozzarellajuusto mikrossa sulaksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto.

Lisää kuiva-aineet ja vaivaa taikinasta tasainen.

Muotoile taikina sopivaan leipä- tai kakkuvuokaan.

Paista 175° 15 minuuttia tai tupla määrästä 25-35min

Tämä ohje on pienelle leivälle, jos ohjeen tuplaa niin saa normaalin vuokaleivän.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 333 kcal / 100 g
Energia 1386 kJ / 100 g
Proteiini 22 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 27,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %