keto, perlan, juustoleipä
Keto Perlan juustoleipä ohje
salty
Fibbla
Keto Perlan juustoleipä
Sulata mozzarellajuusto mikrossa sulaksi.
Sekoita joukkoon tuorejuusto.
Lisää kuiva-aineet ja vaivaa taikinasta tasainen.
Muotoile taikina sopivaan leipä- tai kakkuvuokaan.
Paista 175° 15 minuuttia tai tupla määrästä 25-35min
Tämä ohje on pienelle leivälle, jos ohjeen tuplaa niin saa normaalin vuokaleivän.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
333 kcal / 100 g
Energia
1386 kJ / 100 g
Proteiini
22 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,2 g / 100 g
Rasva
27,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %