jauheliha, suolakurkkukiusaus Jauheliha-suolakurkkukiusaus ohje salty

Jauheliha-suolakurkkukiusaus

Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Levitä vuokaan kerroksittain peruna-purjosekoitusta, jauhelihaa, suolakurkkusuikaleita ja persiljaa. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi peruna-purjosekoitusta. Yhdistä juustokerma, maito, munat ja mausteet. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 1 tunti, kunnes laatikko on hyytynyt

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %