mansikka, mustikka, kiisseli Mansikka-mustikka kiisseli ohje sweet

Mansikka-mustikka kiisseli

Keitä kattilassa 5dl vettä, missä 1dl stevia-karppisokeria, sekoita 2rkl perunajauhoja 1dl kylmää vettä ja valuta ohuena nauhana kiehuvaan veteen koko ajan sekoittaen. Jos menee liian paksuksi, voi vettä lisätä. Anna seoksen pulpahtaa ja kaada jäisten marjojen päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 27 kcal / 100 g
Energia 113 kJ / 100 g
Proteiini 0,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %