kukkakaalinachot, ippe Kukkakaalinachot Ippe ohje salty

Kukkakaalinachot Ippe

Paista jauheliha voissa ja mausta hyvin. Paista paprika ja tomaatit voissa. Viipaloin kukkakaali n 1cm viipaleiksi ja laita uunipellin päälle. Levitä päälle tomaattimurska  jauheliha, paprikatomaattiseos, Cheddar koskenlaskijaa ja juustoraaste. Paista 225°C n. 15-20min.  Tuunattu auralla!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 550 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %