suussa, sulava, suklaakakku
Suussa sulava suklaakakku ohje
sweet
KmT
Suussa sulava suklaakakku
sulata voi,
lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat joukkoon -
anna sulaa jonka jälkeen hetki jäähtyä.
Riko munat ja vatkaa käsivispilällä kunnolla sekaisin,
lisää suklaaseos hiljalleen.
Uuni 175, noin vartti tai kunnes kakun pinta halkeaa hieman. Tarjoa hieman jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
376 kcal / 100 g
Energia
1567 kJ / 100 g
Proteiini
8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,7 g / 100 g
Rasva
36 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %