suussa, sulava, suklaakakku Suussa sulava suklaakakku ohje sweet

Suussa sulava suklaakakku

sulata voi, 

lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat joukkoon -

anna sulaa jonka jälkeen hetki jäähtyä.

Riko munat ja vatkaa käsivispilällä kunnolla sekaisin, 

lisää suklaaseos hiljalleen.

Uuni 175, noin vartti tai kunnes kakun pinta halkeaa hieman. Tarjoa hieman jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 376 kcal / 100 g
Energia 1567 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 36 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %