kanakastike Kanakastike ohje salty

Kanakastike

Pilko kasvikset. Valuta tomaatit. Paloittelee kanaa suupaloiksi. *Paista pannulla ensin kanat ja siirrä syrjään. Sitten sipulit, kinkku, paprika, chili ja sienet ja tomaatit. Laita kanat takas ja lisää pinaatti. Sekoita ja lisää juusto ja ranskankerma. Ja tietty mausteet välillä sinne joukkoon. Pastan kanssa suussa sulavaa :)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal / 100 g
Energia 650 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %