keto, perlan, lasagne Keto Perlan lasagne ohje salty

Keto Perlan lasagne

Lasagnelevyt: Mittaa kulhoon tuorejuusto, kananmunat, suola ja psyllium. Vatkaa aineet tasaiseksi massaksi ja levitä seon pellille leivinpaperin päälle. Paista 180 asteessa n.20 min. Anna jäähtyä ja leikkaa 4 osaan.

Kastike: Paista jauheliha voissa ja öljyssä ruskeaksi. Lisää sipulit ja freesaa hetki. Lisää mausteet, tomaattimurska ja ranskankerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15minuuttia. Lisää lopuksi tuoretta persiljaa ja basilikaa.

Kokoaminen: Laita vuuan pohjalle kastike, mozzarellajuusto, manchekojuusto ja niiden päälle 2 lasagnelevyä. Toista sama uudelleen. Päällimmäiseksi kastike ja juustot. Paista 200 asteessa n 30min tai, kun pinta on kauniin ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 696 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %