kukkakaalijuustolaatikko, , keto, Kukkakaalijuustolaatikko (keto) ohje salty

Kukkakaalijuustolaatikko (keto)

Mikrota paloiteltu kukkakaali (n 500g)kunnes pehmeähkö. Paista pekonit (ja sipuli). Sekoita juustot (cheddar - 120, tuore -30,puolet goudasta - 135/ 2. smetana ( 100. ja suola&pippuri. Kokoa ainekset uunivuokaan ja ripottele loput juustosta. Uuniin (200 astetta) 10-12 min kunnes pinta rapea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 789 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 16,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %