kukkakaalijuustolaatikko, , keto,
Kukkakaalijuustolaatikko (keto) ohje
salty
KmT
Kukkakaalijuustolaatikko (keto)
Mikrota paloiteltu kukkakaali (n 500g)kunnes pehmeähkö. Paista pekonit (ja sipuli). Sekoita juustot (cheddar - 120, tuore -30,puolet goudasta - 135/
2. smetana (
100. ja suola&pippuri. Kokoa ainekset uunivuokaan ja ripottele loput juustosta. Uuniin (200 astetta) 10-12 min kunnes pinta rapea.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal / 100 g
Energia
789 kJ / 100 g
Proteiini
6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,8 g / 100 g
Rasva
16,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %