parsakaali, , kesäkurpitsa, , paprika, gratiini
Parsakaali, kesäkurpitsa, paprika gratiini ohje
salty
Ipsukkaaaa
Parsakaali, kesäkurpitsa, paprika gratiini
- Leikkaa parsakaalinkukinnot, ja kuutioi kesäkurpitsa. Laita voideltuun vuokaan.
Sekoita kuohukerma ja ranskankerma keskenään, mausta suolalla,pippurilla,savupaprikalla,sipulijauheella tai itselle mieluisilla mausteilla.
Kaada seos kasvisten päälle. Laitan reilusti juustoraastetta päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal / 100 g
Energia
501 kJ / 100 g
Proteiini
5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,3 g / 100 g
Rasva
9,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,1 g / 100 g
Suola
0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %