parsakaali, , kesäkurpitsa, , paprika, gratiini Parsakaali, kesäkurpitsa, paprika gratiini ohje salty

Parsakaali, kesäkurpitsa, paprika gratiini

  1. Leikkaa parsakaalinkukinnot, ja kuutioi kesäkurpitsa. Laita voideltuun vuokaan.
  2. Sekoita kuohukerma ja ranskankerma keskenään, mausta suolalla,pippurilla,savupaprikalla,sipulijauheella tai itselle mieluisilla mausteilla.

  3. Kaada seos kasvisten päälle. Laitan reilusti juustoraastetta päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 501 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 9,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %