ketoloota, ninni Ketoloota Ninni ohje salty

Ketoloota Ninni

Keitä kukkakaali ja parsakaali ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha, lisää joukkoon sipuli ja mausteita maun mukaan. Yhdistä munat, ranskankerma ja koskenlaskija ruoka, sekoita kunnolla. Lisää kaikki vuokaan. Laita lopuksi juustoraaste. Anna olla uunissa 200 asteessa noin 30min, kunnes juusto on saanut kauniin värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 697 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %