keto, pariskunta, , ketovaimon, tonnikalapiirakka KETO-pariskunta, Ketovaimon tonnikalapiirakka ohje salty

KETO-pariskunta, Ketovaimon tonnikalapiirakka

KETOVAIMON TONNIKALAPIIRAKKA

Pohja: 2dl mantelijauhoja (voit halutessasi laittaa tilalle Pofiberiä, laita sitä silloin vain 1dl) 1tl leivinjauhe
2dl juustoraastetta 1 muna 2 rkl ranskankermaa Vuoan voiteluun öljyä tai voita

Täyte: 1 dl kermaa 120g smetanaa tai ranskankermaa 2 munaa 1 prk tonnikalaa oliiviöljyssä tai vedessä Rouhittua mustapippuria Ripaus suolaa Tuoretta tilliä 50 g eli 1 dl juustoraastetta

Mittaa kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita taikinaksi. Voitele piirakkavuoka. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille kostutetuin käsin. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes pohja vähän rusehtaa.

Anna pohjan jäähtyä hetki. Mittaa kulhoon täyteen aineet ja sekoita sekaisin tasaiseksi. Laita lopuksi piirakka uuniin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea. 

Jaoimme piirakan 10 osaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal / 100 g
Energia 1252 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 26 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %