kevyt, soijanakkikastike, maizenaan Kevyt soijanakkikastike maizenaan ohje salty

Kevyt soijanakkikastike maizenaan

Toimii monen eri lisukkeen kanssa, ja vaikka ihan paahtoleivän päällä juuston kera.

  1. Laita pannulle oliiviöljyä ja anna paloiteltujen sipulien vähän aikaa asettua pienellä lämmöllä.

  2. Sitten mukaan pilkotut nakit, paloiteltu suolakurkku, soijakastike ja mausteet. Sekoita ja anna kehittyä hetken aikaa.

  3. Lisää vielä 4 dl vettä ja maizena. Sekoittele kunnolla ja anna kiehua hiljalleen 15-20min.

Aika pitkälti tämän jälkeen valmis nautittavaksi, joskin seuraavana päivänä tuntuu olevan vielä parempaa. 300 gnakkeja

2 kplsipulia

valkosipulia

3 rklmaizenaa

2 rklsoijakastiketta

suolakurkkua

mustapippuria

paprikajauhetta

suolaa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 226 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %