fatheadpizza, metu, feta, chorizo, tomaatti Fatheadpizza metu,feta,chorizo,tomaatti ohje salty

Fatheadpizza metu,feta,chorizo,tomaatti

  1. Sulata mozzarella uunissa (200 astetta ja noin 5 minuuttia).

  2. Sekoita sulaneeseen mozzarellaan loput ainekset tässä järjestyksessä: Philadelphia, kananmunat ja mantelijauho.

  3. Möyhi taikinaa sen verran, että ainekset ovat hyvin sekaisin ja taikina ei enää juuri tartu käsiin. Lisää mantelijauhoja tarvittaessa.

  4. Jaa taikina kahteen osaan.(itse teen yhden ison pellillisen)

  5. Laita taikina leivinpapereiden väliin ja kauli littanaksi. Kun olet valmis, ota ylempi leivinpaperi pois. (Vinkki: jos taikina on kerinnyt jäähtymään, lämmitä se nopeasti uunissa ennen kaulimista.)

  6. Laita pohja esikypsymään uuniin 200 asteeseen, niin että pinta saa hieman väriä.

  7. Täytä pizza täytteillä.

  8. Laita pizza takaisin uuniin vielä noin seitsemäksi minuutiksi tai kunnes juusto saa hieman kultaista väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 329 kcal / 100 g
Energia 1372 kJ / 100 g
Proteiini 20,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 25,7 g / 100 g
Alkoholi 0,8 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %