syntisen, hyvä, makkarapannu Syntisen hyvä makkarapannu ohje salty

Syntisen hyvä makkarapannu

laita uuni 200 asteelle. poista lehtikaalista paksu varsiosa ja pieni loput. sitten pilko kesäkurpitsa ja levitä molemmat pellille. päälle reilusti öljyä, suolaa, herbamarea ja pippuriseosta. uuniin kunnes vähän kesäkurpitsa pehmenee ja lehtikaali rapsakoituu. laita parsakaali höyrystymään. sillä välin pilko pekonit ja laita pannulle pilkottujen makkaroiden kanssa paistumaan. lisää kasvikset ja kerma sekä juusto. anna hautua hiljalleen. on valmista syötäväksi kun pekonit ovat mieleisiä koostumukseltaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal / 100 g
Energia 705 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 14,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %