tomaattinen, kala, katkarapukeitto Tomaattinen kala-katkarapukeitto ohje salty

Tomaattinen kala-katkarapukeitto

Kuullota sipuli ja tuore chili öljyssä. isää kuutioitu kyssäkaali, vesi, fondi ja tomaattimurska. Keitä hetken. Lisää keittojuurekset ja juusto ja mausta keitto. Kun keitto on valmis, lisää kalakuutiot ja katkaravut. Älä keitä enää, vaan anna keiton hautua n. 10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 252 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %