kukkakaalirieska Kukkakaalirieska ohje salty

Kukkakaalirieska

Ainekset 8 annosta

paloittele kukinnot, höyrytä kunnes ne ovat pehmeitä ja hajoavat haarukalla pistettäessä (noin 10 minuuttia). Siirrä puhtaalle keittiöliinalle jäähtymään. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Puristele mahdollisimman paljon vettä ulos, jotta rieskoista ei tule vetisiä. Siirrä kulhoon ja lisää muut ainesosat. Sekoita tasaiseksi.  Nosta keoiksi leivinpaperin päälle ja taputtele noin 1/2 cm:n paksuisiksi lätyiksi. Paista 15 min uunin keskitasolla. Jäähdytä hetki ja tarjoile!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal / 100 g
Energia 397 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %