keto, perlan, new, york, juustokakku Keto Perlan New York juustokakku ohje sweet

Keto Perlan New York juustokakku

Pohja: Mittaa kulhoon kuivat-aineet (mantelijauho, kookosjauho, leivinjauho, suola, ksantaani, erytritoli) ja nypi joukkoon pehmyt voi.

Laita irtopahjavuuan pohjalle leivinpaperi ja levitä taikina pohjalle  ja reunoille n 4cm korkeudelle asti. Painele pohjaan haarukalla reikiä. Paista pohjaa 150 asteessa n 15 minuuttia.

Täyte: Sekoita mascarbonejuusto, kerma, kananmunat ja erytritoli tasaiseksi massaksi. Raasta pestystä sitruunasta kuori. Mausta täyte vanljalla, sitruunanmehulla sekä kuorella. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Laita kakku uuniin ja paista 150 asteessa vielä n. 1h tai, kun tikkuun ei enää tartu taikinaa.

Tarvittaessa kakun päälle voi laittaa folion loppu paistossa, jos näyttää, että kakku saa liikaa väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 368 kcal / 100 g
Energia 1537 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 36,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %