hapankaalipiirakka Hapankaalipiirakka ohje salty

Hapankaalipiirakka

  1. Kuullota purjo pannussa
  2. Lisää quorn ja hapankaali

  3. Lisää vettä 0,5-1 dl

  4. Lisää mausteet

  5. Hauduta n. 10 minuuttia

  6. Lisää ranskankerma

  7. Kaulitse taikinasta kaksi levyä

  8. Laita toinen taikinalevy leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan

  9. Levitä sisus tasaisesti vuokaan. 

  10. Laita toinen taikinalevy päälle ja rypistele reunat kiinni

1 1. Voitele kansi kananmunalla

  1. Pistele haarukalla kanteen reikiä Paista uunissa alalämmöllä 225 asteessa n. 25 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 604 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 13 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %