igorin, kana, ipsuketo Igorin kana Ipsuketo ohje salty

Igorin kana Ipsuketo

Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattimurska, suola,karppisokeri, pippuri, persilja ja luuliemi. Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti. Paista kanan fileet voissa nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %