kirsin, keto, cheddarsämpylä Kirsin KETO Cheddarsämpylä ohje salty

Kirsin KETO Cheddarsämpylä

Gluteeniton ja pähkinätön, luontaisesti laktoositon, maistuu myös muille kun ketoilijoille.

Munat ja juustoraaste sekaisin, kuivat aineet sekaisin, kaikki sekaisin. Lusikalla 8 läjää leivinpaperille, vähän silottelua kakkusiksi sormin ja 225'c kiertoilmalla kunnes kauniin värisiä, noin 12-15min. (Cheddarraaste Valion 150g pikkupussi tai 4dl. Jos munat kovin pieniä, kannattaa laittaa 5kpl.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal / 100 g
Energia 971 kJ / 100 g
Proteiini 17,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 16,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %