keto, perlan, lanttukukko Keto Perlan lanttukukko ohje salty

Keto Perlan lanttukukko

Pehmennä voissa ja öljyssä lantut ja mausta ne suolalla. jäähdytä. Sekoita taikinan ainakset, ota pieni osa taikinasta sivuun paikkaustaikinaksi ja loput taputtele levyksi jauhotetun leivinpaperin päällä. Lisää suolatut kyljet ja lantut kuoren keskelle. Nosta reunat lihojen sekä lanttujen päälle ja sulje kukko. Käännä halutessasi pellin avulla kukko ympäri jotta päälle jää taikinan siisti puolisko. Paista 200 asteessa n. 10-15min jotta kuori kovettuu ja saa vähän väriä. Ota pois uunista, paikkaa tarvittaessa ja voitele voisulalla pinta. Peittele ympäriinsä kukko voi-tai leivipaperilla, kostutetulla sanomalehdellä ja foliolla. Laita kukko takaisin uuniin ja anna hautua 3-4h 150 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 232 kcal / 100 g
Energia 963 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 20,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %