Sekoita kulhossa kananmunat ja suola vispilällä, mutta ei tarvitse vatkata. Lisää 2 dl vettä ja sekoita. Sulata kookosöljy ja anna sen hetki jäähtyä. Sekoita kananmunaseokseen voi ja sekoita vispilällä sekaisin. Sekoita lupiinijauho 0,5 dl vettä ja lisää nesteseoksen joukkoon. Mittaa kuiva-aineet toiseen kulhoon ja kaada kananmunaseoksen joukkoon samalla nopeasti sekoittaen. Sekoita vauhdikkaasti sen verran, että kaikki menee sekaisin, älä enempää. Ole nopea. Taikina rupeaa heti turpoamaan ja nousemaan. Kaada taikina heti silikoniseen leipävuokaan tai voideltuun vuokaan. Älä sekoita enää sen jälkeen, kun taikina nousee. Anna taikinan seistä vuoassa muutama minuutti ennen uuniin laittoa.
Kaada leipätaikina vuokaan ja tasoita.
Paista uunin alatasolla 175 asteessa 45 minuuttia.
Oma versio Ketopariskunnan paahtoleivästä.