empanada Empanada ohje salty

Empanada

Freesaa sipuli oliviiöljyssä, lisää jauhenliha ja mausta se, kun ruskeita lisää salsa ja oliivit. Mikrota juustot kahdella noin minuuutin kerralla, sekoita välissä. Lisää kanamuna, sekoita. Lisää jauho, sekoita. Kauli taikina n 5 mm paksuiseksi. Leikkaa pyöreiksi joulutorttumaisiksi paloiksi. Siirrä pellille jossa täytä n 2 lusikallisella jauhelihaseosta. Sulje polikaaret. Uuni noin 200 astetta 12 min, kunnes kauniin vaalean ruskeita. (saatavaa määrää ei vielä varmistettu). Sisältönä voi olla myös kanapaloja maustettuna esim buffalo hotsaucella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1044 kJ / 100 g
Proteiini 15 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 19,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %