kirsin, keto, cheddarsämpylä Kirsin KETO Cheddarsämpylä ohje salty

Kirsin KETO Cheddarsämpylä

Gluteeniton ja pähkinätön, luontaisesti laktoositon, maistuu myös muille kun ketoilijoille.

Munat ja juustoraaste sekaisin, kuivat aineet sekaisin, kaikki sekaisin. Lusikalla 8 läjää leivinpaperille, vähän silottelua kakkusiksi ja 225'c kiertoilmalla kunnes kauniin värisiä, noin 12-15min. (Cheddarraaste Valion 150g pikkupussi tai 4dl. Jos munat kovin pieniä, kannattaa laittaa 5kpl.) Mukaan sopii yrtit, itse laitan usein 1rkl kuivattua vuohenputkea, hyvin toimii ilmankin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal / 100 g
Energia 967 kJ / 100 g
Proteiini 17,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 16,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 2,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %