ketoroonilaatikko, ninni Ketoroonilaatikko Ninni ohje salty

Ketoroonilaatikko Ninni

Keitä kukkakaali melkein kypsäksi, ruskista jauheliha ja lisää mausteet. Yhdistä uunivuokaan. Sekoita ranskankerma+munat ja kaada vuokaan. Koskenlaskija yllätyksiä sekaan ja pinnalle juustoraastetta. Uunissa 200 astetta, kunnes juusto on saanut kauniin värin. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 888 kJ / 100 g
Proteiini 13,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 16,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %