paulan, pitsapohja, vol, , , , , ninnin, poropiirakka Paulan pitsapohja vol.2,/ ninnin poropiirakka ohje salty

Paulan pitsapohja vol.2,/ ninnin poropiirakka

sulata voi. Lisää siihen hieman jäähtyneeseen voihin ranskankerma johon olet laittanut mausteeksi herbamarea tai muuta mieleistäsi maustetta. lisää muna ja sekoita. lisää jauho. anna taikinan levätä hetki ja leivtä sitten pellille pitsan muotoon. tämä taikina tarttuu käsiin, joten levitä lusikalla.  esipaista pohjaa  200 asteessa sen verran  että saa himena väriä. Lisää mieleisesi täytteet ja paista kunnes pitsan päällä oleva juusto saa sopivan värin.

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 281 kcal / 100 g
Energia 1162 kJ / 100 g
Proteiini 15,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,9 g / 100 g
Rasva 23,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %